Wikia

WoWWiki

Skins not functioning properly

101,500pages on
this wiki

Forum page

Forums: Index WoWWiki technical Skins not functioning properly

BuggedSkin

For the past couple of days, WoWWiki has been forcing the Sapphire skin on me. This is occurring on both my home and work computers, using both Firefox and Internet Explorer. Aside from being annoyingly bright, this skin essentially breaks tooltips because it eliminates the tooltip background, and the text is then white against the white background of the site. Anyone know how I can fix this? -- Dark T Zeratul (talk) 17:08, August 24, 2010 (UTC)

After further experimentation, this is only an issue when using the Custom WoWWiki Monaco skin. Is the skin genuinely broken right now, or is it something on my end? -- Dark T Zeratul (talk) 17:13, August 24, 2010 (UTC)
This occurs most often for me when I've logged in on another Wikia site (and I want to say occasionally just visited), and the CSS from whichever site I've logged into is cached. Try clearing your cache anytime after you've logged in elsewhere. --Sky (t · c) 17:28, August 24, 2010 (UTC)
Yeah, I tried clearing my cache, and it didn't work. The odd part is that if I uncheck the Custom WoWWiki Monaco skin box it works fine, and it gives me the SAME issue on both Firefox (which I use all the time) and IE (which I never use and shouldn't have any other cached wiki pages), and on both my home and work computers. -- Dark T Zeratul (talk) 17:46, August 24, 2010 (UTC)
I've posted an image of what I'm seeing, in case anyone knows how I can fix it. -- Dark T Zeratul (talk) 21:11, August 24, 2010 (UTC)
It's not the cache and it's not being logged into multiple Wikia sites but, I also have this problem. —EGingell (T|C|F) Treader of Cenarion Circle 22:16, August 24, 2010 (UTC)

I get around the whole issue by using the wowwiki skin when logged in. However, before I log in, I have seen essentially the same thing you have. --Eirik Ratcatcher (talk) 23:55, August 24, 2010 (UTC)

Yeah, but I'm hoping to find a solution that allows me to use the WoWWiki Monaco skin. -- Dark T Zeratul (talk) 23:59, August 24, 2010 (UTC)
Try:
  1. Purge MediaWiki:Monaco.css
  2. Purge MediaWiki:Common.css
  3. ...and then clear your browser cache.
From w:Forum:The skin for my Wiki has disappeared. --Gengar orange 22x22Beware the sneaky smile! Fandyllic (talk · contr) 6:29 PM PST 24 Aug 2010
Mine works now and I didn't do any of that so, it must have been a back-end problem. —EGingell (T|C|F) Treader of Cenarion Circle 07:19, August 25, 2010 (UTC)
Or your browser cache cleared itself... Smiley --Eirik Ratcatcher (talk) 23:32, August 31, 2010 (UTC)

Around Wikia's network

Random Wiki